Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Ez az a nap! bemutatja: NEXT LEVEL WORSHIP NIGHT - Hillsong YOUNG & FREE


Papp László Budapest Sportaréna

2017. október 21. 19:00

Az Ez az a nap! bemutatja: NEXT LEVEL WORSHIP NIGHT

Először Magyarországon az ausztrál Hillsong YOUNG & FREE!  

2017. október 21-én hazánkba érkezik, hogy egy fantasztikus koncertben legyen részünk. Most először járnak a közép-európai régióban és Magyarországra is ellátogatnak, hogy legújabb lemezüket - Youth Revival - bemutassák. Az estnek a Budapest Aréna ad otthont. 

A Young & Free 2012-ben alakult a Hillsong Gyülekezet egyik dicsőítő csapataként. Hatalmas sikernek örvendett a fiatalok és fiatal felnőttek körében ez az egyedülálló és friss zenei stílus. Első albumuk, We Are Young and Free címmel adták ki. 

Az album megjelenést követően első helyen szerepelt az amerikai toplistákon. Az elmúlt években további nagysikerű kislemeze jelentek meg, a This Is Living (2015), amely ismételten a legkedveltebb lemez lett a Billboard toplistáján. A Youth Revival (2016) lemezük a kiadás évében Grammy Díjra is jelölve lett, mint Legjobb Jelenkori Keresztény Zenei Album. 

Vajon minek köszönhető ez a hatalmas népszerűség? Kétségtelen, hogy minőségi zenét készítenek és az is biztos, hogy dalaik fülbemászóak és énekelhetőek. Akár régóta kedveled őket, akár még csak most ismerkedsz velük, garantáljuk, hogy életre szóló élményben lesz részed, ha eljössz a Budapest Arénába. Bővebb információ a www.ezazanap.hu oldalon.